Uw website hoog in Google?

Heb je eindelijk een prachtige website, dan moet deze nog wel gevonden worden! Tussen al die miljoenen websites moet jouw website nou net even wat interessanter zijn, zodat Google jouw website als een van de eerste zal tonen. Wij kunnen jou daarbij helpen!

De regels van Google

Gezien Google de grote speler is in de zoekmarkt, bepaalt zij de regels de zoekmachine optimalisatie. Een van de regels is: hoe meer websites naar jouw website linken, des te interessanter jouw website is. Hiervoor zal jouw website beloond worden en zal deze hoger in de rankings verschijnen. Maar pas op! Het is niet de bedoeling dat er websites met een totaal ander onderwerp naar jouw website gaan linken. Google zal dit zien als een valse link en kan je hiervoor zelfs bestraffen.

Wij zullen ervoor zorgen dat u kwalitatieve links naar je website krijgt, zogenoemde backlinks. Uiteraard worden deze uitsluitend aangeboden op Nederlandse websites of blogs, zodat uw website zal stijgen in de Nederlandse rankings. De regels van Google zullen nageleefd worden en zo zal uw website binnen enkele weken op de eerste pagina(s) van Google verschijnen bij de door jou gewenste trefwoorden!

Een SEO blog

Er is echter nog een mogelijkheid om je website hoger in de zoekmachines te krijgen. Dit heet SEO blogging. Het houdt simpelweg in dat je zelf een blog start met informatieve teksten. Uiteraard geheel objectief en zonder uitbundige reclame naar je eigen website toe. Er worden wel links in de teksten gestopt naar jouw website, maar in mate. Anders zou Google dit zien als overtreding van de regels en kunt u rekenen op een lagere positie.

Wij kunnen een dergelijke blog voor jou opzetten en deze voorzien van wekelijkse of dagelijke unieke content, welke objectief informatie geeft over onderwerpen in jouw sector. Hierdoor bouw je een netwerk op rondom je eigen website en zal deze hoger ranken in Google.

Teskten SEO vriendelijk maken

Google beoordeelt uw website op basis van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren zijn de teksten die op uw website staan. Deze moeten aan verschillende voorwaarden voldoen om zo optimaal mogelijk door Google te worden opgenomen. Wij kunnen uw website teksten herschrijven zodat deze geheel geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.Wij bieden verschillende pakketten aan eenmalig of per maand

offerte_button_480_100