Kennisbank: verkopen via  uw webwinkel

Momenteel groeit het aantal ondernemers online, waaronder het aantal webwinkels. Via deze websites kunnen mensen producten aanschaffen zonder de deur uit te hoeven. Vaak worden verschillende betaalmogelijkheden aangeboden, zoals iDeal, overboeking, Paypal of CreditCard. Een webwinkel heeft een sterke SEO nodig, zodat mensen de shop vinden en hier geld uitgeven. Het moet er vertrouwd uit zien en goed beveiligd zijn. Alleen dan heeft een webwinkel kans op slagen.

Verschillende systemen

Een webwinkel kan gebouwd worden op verschillende systemen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende websites die een webshop te huur aanbieden. Deze websites vragen een bedrag per maand en in ruil hiervoor kunt u gebruik maken van hun server en webwinkelsysteem. Echter, een groot nadeel van dit soort diensten, is dat u nooit van de vaste kosten af komt. Een betere oplossing is een webwinkel laten bouwen. Dit kan bijvoorbeeld in Magento, WooCommerce (WordPress) en Opencart. Afhankelijk van de hoeveelheid producten die u wilt verkopen, is elk systeem goed. Het ene systeem werkt wat makkelijker dan de andere, maar daar tegenover heeft het andere systeem weer andere voordelen. Vaak word de keuze gebaseerd op wat men zelf prettig vind werken.

webshop

Bied je klanten meer

Om uw klanten zo tevreden mogelijk te houden, is het slim om verschillende services aan te bieden. Denk hierbij aan gratis verzending, goede garantievoorwaarden en een snelle support. Dit is een kleine moeite voor uw webshop, terwijl het voor een goede klantenbinding zorgt. Zo zullen mensen snel terug komen!

Conclusie

Een webwinkel beginnen kan je het beste doen door te beginnen met een investering in plaats van elke maand een betaling te moeten doen. Dit zal uiteindelijk de webwinkel dubbel en dwars terug betalen en heeft u geen zorgen meer om de kosten!

Benekmarketing kan u hier in Adviseren neem voor meer informatie contact op met Jurian de Waal via telefoonnummer 085 3030233 of het contactformulier