Imponeer met een unieke webdesign website

Als full-service marketingbureau bieden wij ook webdesign aan. Alles onder één dak is ons motto, zodat alles zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk blijft voor u. Wij kunnen uw website geheel uniek ontwerpen en omtoveren tot een eenvoudig te onderhouden pagina. Uiteraard zal de website zo gescript worden, dat deze ook zowel mobiel als tablet ook goed te bezoeken zijn.

Pakkend design

Om op te vallen tussen de honderdduizenden websites die momenteel online zijn, moet uw website uiteraard er wel tussenuit spatten. Wij ontwerpen uw website geheel uniek en naar uw wensen. Pas als de website helemaal naar uw zin is, dan zullen wij opleveren. Niet eerder! Zo bent u altijd verzekerd van een website die bij u en uw bedrijf past. De website wordt uiteraard ook zo gemaakt, dat deze via mobiele apparaten ook te bezoeken is. Daarnaast zorgt de projectmanager ervoor dat alles goed verloopt en op tijd wordt afgerond volgens afgesproken criteria. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over contacten met de designer, developer, hosting, fotograaf, tekstschrijver, planning, testen en meer.

Makkelijk onderhouden

Niet iedereen heeft verstand van een website, en men zal al snel denken: dan hebben we eindelijk een website, maar hoe dan? Hoe gaan we alles bijhouden? Heel simpel! Wij installeren altijd een content management systeem (CMS) op uw website. Hierop kunt u inloggen om vervolgens heel eenvoudig uw website te onderhouden. Teksten wijzigen, pagina’s toevoegen, afbeelding erop zetten.. Het is allemaal gedaan met één eenvoudige klik op de knop. En dat is nog niet alles.. Door dit systeem (meestal WordPress) heeft u een volledig overzicht van wie uw website bezoekt. Zo bent u direct op de hoogte en weet u hoe uw website (en daarmee uw bedrijf) ervoor staat.

Tevens zullen wij u helpen om uw website snel te laten stijgen in Google! Door een goede SEO zorgen wij ervoor dat uw website gevonden gaat worden. Dus, wat houdt u nog tegen om een goed beveiligde, uniek ontworpen, responsive, en makkelijk te onderhouden, website te nemen! Vraag direct meer informatie aan! Wilt u meer weten over een professionele webdesign? Vraag een gratis adviesgesprek aan!

hoe gaat het project in zijn werk ?

We stemmen het project af met een plan van aanpak. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten.

  • In overleg is het mogelijk de voortgang live te volgen op een afgeschemde locatie op het internet.
  • Implementantie van uw eigen huisstijl of een geheel nieuw ontwerp op basis van uw voorbeelden.
  • Wij plaatsen al uw teksten en afbeeldingen. De website wordt 100% gebruiksklaar opgeleverd.
  • U ontvangt een Nederlandstalige handleiding waarmee u zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt wijzigen.
  • Bij oplevering melden we uw website aan bij de voornaamste Nederlandse zoekmachines.
  • U wordt volledig eigenaar van uw website en het gebruikte materiaal, geen verrassingen achteraf.
  • Gedurende de looptijd van het project houden wij contact en adviseren u over de mogelijkheden.