Promoot nu ook via televisie!

Tegenwoordig vind u het in elk huishouden: een televisie. Dus waarom niet adverteren via dit medium! En nee, het is zeker niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven, ook de MKB’s kunnen met dit medium een hoop bereiken met een relatief laag budget!

Professionele opnames

Als u voor een televisiecommercial kiest, dan is het uiteraard van belang dat uw reclame van top kwaliteit is. Pakkend, duidelijk en informatief, zodat de klant direct weet waar hij aan toe is, zonder dat er veel zendtijd ingekocht hoeft te worden. Met een professioneel camera team komen we op locatie om de opnames te schieten. Vervolgens wordt alles in elkaar gemonteerd tot een geweldige reclame. Pas als u geheel tevreden bent, zijn wij klaar!

Lokaal of nationaal

Uw reclame kan ook geheel toegespitst worden op uw regio, zodat er gerichter reclame gemaakt kan worden. Dit kan vervolgens regionaal worden uitgezonden, om zo uw doelgroep direct te bereiken. Wilt u het ook groter aanpakken? Reclames kunnen ook gericht worden op meerdere regio’s of het hele land.

Meer informatie

Omdat een televisiecommercial puur maatwerk is, zal het belangrijk zijn om in overleg te treden. Zo kunnen we erachter komen wat uw wensen zijn en hierop onze marketingstrategie toespitsten. Bestel het pakket en wij zullen contact opnemen!
Wilt u meer weten over een professionele televisiecommercial?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

vraag offerte aan