SEO Basis Pakket

Zoekwoord Onderzoek & Selectie

Zoekwoorden zijn de woorden die mensen in zoekmachines intypen. Door middel van zoekmachine optimalisatie kunt u voor bepaalde zoekwoorden hoger opkomen in zoekmachines. Met dit basispakket achterhaalt een van onze consultants welke zoekwoorden interessant zijn voor uw website. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een van de andere pakketten op betreffende zoekwoorden te richten. Op deze manier krijgt u zoekwoord-gerichte content (teksten, afbeeldingen, enz.) op uw website en zorgen we er daarnaast voor dat u voldoende, relevante backlinks ontvangt om zodoende een stijging in de zoekresultaten te realiseren. Het hoger in zoekmachines opkomen heeft als resultaat dat mensen sneller op uw site zullen klikken, zonder dat u hier (per klik) voor hoeft te betalen.

Zoekmachine Positie Rapport

Het kan zijn, dat u al een aantal bezoekers via zoekmachines op uw site ontvangt. Maar waar komen die bezoekers precies vandaan en belangrijker, waarom kozen deze bezoekers voor uw website? Door middel van een zoekmachine positie onderzoek wordt duidelijk waar uw website zich voor bepaalde zoekwoorden in zoekmachines bevindt, zodat een van de pakketten hierop kan worden samengesteld.

On-Page SEO Rapport

Wanneer er iets mis is met uw site, is dit niet perse zichtbaar voor het menselijk oog. Echter zien de bots van Google en overige zoekmachines dingen anders en is het van groot belang dat uw site tot het kleinste detail goed in elkaar zit. Een consultant onderzoekt uw website op eventuele fouten welke terug zijn te vinden in het rapport.

Bestel direct

SEO Pro pakket

Geschikt voor bloggers en kleine bedrijven met een gelimiteerd budget.

SEO Basis Pakket

Het basispakket is bij dit pakket inbegrepen, zodat het duidelijk is waar we uw campagne(s) op moeten afstemmen.

XML Sitemap Creatie & Toevoegen

Een (XML) Sitemap is als het ware een ‘plattegrond’ van uw website. Aan de hand van een sitemap kan een zoekmachine uw website efficiënter indexeren en daarnaast sneller nieuwe content ontdekken.

Google Webmaster Tools

Door uw website toe te voegen aan GWT (Google Webmaster Tools) kunt u diverse onmisbare statistieken achterhalen die van grote invloed zijn op het algemene succes van uw website.

Twee Social Media Accounts

Wij maken voor u graag iets moois, iets wat uw klanten zullen waarderen. Bij dit pakket ontvangt u twee geoptimaliseerde Social Media accounts naar keuze. De accounts worden door een van onze grafische designers ontworpen en vervolgens door een consultant geoptimaliseerd en ingevuld. Heeft u al Social Media accounts? Geef dit bij uw bestelling aan en wij zorgen dat betreffende accounts geoptimaliseerd worden. Let op; hoewel wij creatief zijn is het aanleveren van uw logo, de juiste informatie en eventuele wensen aan u!

Een Blog

Een blog op uw eigen website is zoekmachine-technisch gezien al een groot voordeel, maar een extra (losstaande) blog kan wonderlijke resultaten geven voor uw posities in zoekmachines. Het door een consultant gecreëerde en geoptimaliseerde blog bestaat uit 5 professioneel geschreven artikelen, inclusief unieke afbeeldingen. Waar mogelijk zal er naar uw huidige website gelinkt worden, zodat de bezoekers van de blog uiteindelijk op uw website terecht zullen komen. Naast het herleiden van bezoekers, geven backlinks vanaf blogs naar uw site ook waarde mee aan uw site, zodat deze voor bepaalde zoekwoorden hoger opkomt in de zoekresultaten.

30 Minuten Consult

Bij dit pakket ontvangt u een algemeen adviesgesprek met uw accountmanager, zodat er een helder beeld ontstaat van zaken die uw website mogelijk kunnen laten groeien.

4 Kwalitatieve Backlinks

Backlinks zijn links vanaf een andere website, naar uw website. Naast het verkrijgen van extra bezoekers, heeft een backlink als voordeel dat het de zoekmachine-waarde van de linkende site, naar uw site doorspeelt. Op deze manier krijgt uw website meer waarde in de ogen van zoekmachines als Google, wat zal resulteren in een stijging voor bepaalde zoekwoorden. Bij dit pakket ontvangt u 4 handgemaakte- en geselecteerde backlinks die op uw branche aansluiten.

Bestel direct

SEO Premium pakket

Ideaal voor eCommerce (webshops) en grotere bedrijven.

SEO Basis Pakket

Het basispakket is bij dit pakket inbegrepen, zodat het duidelijk is waar we uw campagne(s) op moeten afstemmen.

XML Sitemap Creatie & Toevoegen

Een (XML) Sitemap is als het ware een ‘plattegrond’ van uw website. Aan de hand van een sitemap kan een zoekmachine uw website efficiënter indexeren en daarnaast sneller nieuwe content ontdekken.

Google Webmaster Tools

Door uw website toe te voegen aan GWT (Google Webmaster Tools) kunt u diverse onmisbare statistieken achterhalen die van grote invloed zijn op het algemene succes van uw website.

Drie Social Media Accounts

Wij maken voor u graag iets moois, iets wat uw klanten zullen waarderen. Bij dit pakket ontvangt u twee geoptimaliseerde Social Media accounts naar keuze. De accounts worden door een van onze grafische designers ontworpen en vervolgens door een consultant geoptimaliseerd en ingevuld. Heeft u al Social Media accounts? Geef dit bij uw bestelling aan en wij zorgen dat betreffende accounts geoptimaliseerd worden.

Twee Blogs

Een blog op uw eigen website is zoekmachine-technisch gezien al een groot voordeel, maar een extra (losstaande) blog kan wonderlijke resultaten geven voor uw posities in zoekmachines. De door een consultant gecreëerde en geoptimaliseerde blogs bestaan uit 5 professioneel geschreven artikelen, inclusief unieke afbeeldingen (per blog). Waar mogelijk zal er naar uw huidige website gelinkt worden, zodat de bezoekers van de blogs uiteindelijk op uw website terecht zullen komen. Naast het herleiden van bezoekers, geven backlinks vanaf blogs naar uw site ook waarde mee aan uw site, zodat deze voor bepaalde zoekwoorden hoger opkomt in de zoekresultaten.

30 Minuten Consult

Bij dit pakket ontvangt u een algemeen adviesgesprek met uw accountmanager, zodat er een helder beeld ontstaat van zaken die uw website mogelijk kunnen laten groeien.

10 Kwalitatieve Backlinks

Backlinks zijn links vanaf een andere website, naar uw website. Naast het verkrijgen van extra bezoekers, heeft een backlink als voordeel dat het de zoekmachine-waarde van de linkende site, naar uw site doorspeelt. Op deze manier krijgt uw website meer waarde in de ogen van zoekmachines als Google, wat zal resulteren in een stijging voor bepaalde zoekwoorden. Bij dit pakket ontvangt u 10 handgemaakte- en geselecteerde backlinks die op uw branche aansluiten.

Bestel direct

SEO pakket zakelijk de omvangrijkste optimalisatie

benekmarketing heeft unieke SEO pakketten samengesteld voor ondernemers die hun website of webshop beter vindbaar willen maken in Google. Met het afsluiten van een SEO pakket bij benekmarketing kiest u voor een volledige en betrouwbare partner in zoekmachine optimalisatie die u daadwerkelijk ontzorgt, adviseert en resultaat biedt.

On Page en Off page optimalisatie met ons SEO pakket

Onze SEO pakketten zijn gericht op zowel on-page als off-page optimalisatie en daarmee gericht op het volledige proces dat van belang is voor effectieve zoekmachine optimalisatie.  benekmarketing neemt alle belangrijke taken van u over zodat wij effectief aan de slag kunnen gaan met uw website of webshop. Maandelijks ontvangt u van ons een rapportage over de ontwikkelingen zodat u altijd op de hoogte blijft van de behaalde resultaten.

U kunt onze SEO pakketten maandelijks inzetten

benekmarketing heeft  SEO pakketten zodanig samengesteld dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. U kunt op basis van uw budget of te behalen doelstellingen kiezen voor het SEO pakket naar keuze. Bovendien betaalt u bij benekmarketing voor kwaliteit  en zit u niet vast aan een contract. U kunt onze SEO pakketten maandelijks inzetten voor het krijgen van meer bezoekers op uw website en positieverbetering van relevante zoektermen in Google.

Vrijblijvend kennis maken met benekmarketing?

Wilt u weten hoe wij ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag vrijblijvend informatie aan. We helpen u graag bij het uitrollen van een effectieve internet marketing strategie.