Wie is  Benek Internet Marketing?

ik heb al verschillend storten ondernemers tips en adviezen geven voor hun internet marketing strategie en hoe zijn dit kommen verbeteren in hun bedrijf.

 

wat doet Benek Internet Marketing(BIM)!

Wij zijn een jong bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in alle facetten van de internet marketing. Van Social Media tot video marketing: voor alle kunt u bij ons terecht! En dat is gelijk het grote gemak van BIM; bij ons vindt u alle diensten die uw website of webshop kunnen boosten, onder één dak. Zo hoeft u niet met allemaal verschillende partijen contact te houden, maar wordt alles geregeld door één partij. Zo kunnen wij ook de onderdelen het beste op elkaar afstemmen om zo het meeste uit uw online campagne te halen.

Korte geschiedenis

Op mijn opleiding heb ik alle aspecten van zowel online als fysieke marketing behandeld gekregen. Hierna heb ik mij toegespitst op één deel hiervan: de online website marketing. Ik heb hiervoor gekozen, omdat elk project weer een uitdaging is. Hoe hoog kunnen we de website laten ranken? Hoeveel bezoekers kunnen we naar deze site trekken? Hoe krijgen we zoveel mogelijk relevante volgers voor deze pagina? Hoe verhogen we de webshop omzet? Elke keer weer is een project uitdagend, en dat motiveert mij om elke keer weer te presteren. Daarom kan ik u ook garanderen dat u een top service krijgt, waarbij het beste resultaat wordt nagestreefd. De lat mag hoog, heel hoog, gelegd worden!

Videomarketing is onze passie

Toch kan ik wel zeggen dat de grootste passie die ik heb, is de video marketing. Het visualiseren van een bedrijf in een kort filmpje is uniek. Een bedrijf kan zichzelf voorstellen en de klant hoeft enkel toe te kijken. Makkelijker kan het haast niet!

We werken met een cameraploeg en kunnen bij u op locatie komen. Alle videoproducties worden in de studio digitaal gemonteerd en bewerkt, waardoor de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Een aantal voorbeelden van mogelijke bewerkingen zijn: een DVD opstartmenu, de muziek van uw keuze bij de beelden toevoegen, titels toevoegen, foto’s of logo’s toevoegen, professionele beeldovergangen, indeling van hoofdstukken, sephia, slow motion.
In ons portfolio kunt u enkele voorbeelden vinden. Ik raad u dus aan om vooral even te gaan kijken en te zien hoe deze manier van marketing uw bedrijf verder kan helpen.