Wij bieden de volgende diensten aan:

Social media

Er is maar weinig belangrijker dan een goed netwerk. Daarom is Social media van groot belang geworden in de huidige ondernemingskringen. Gezien Facebook geen Twitter is, en LinkIn geen YouTube is, verlangt ieder platform zijn eigen aanpak. Hierbij is continuïteit van berichtgeving een doorslaggevende factor.
Daarom heeft Benek Internet Marketing twee Social Media pakketten samengesteld. Deze pakketten zullen jouw bedrijf helpen bij het onderhouden van het sociale netwerk. Hierbij bieden wij jouw fans en volgers een meerwaarde, want zij verwachten immer geboeid te worden op jouw kanaal!

Meer informatie

Video marketing

Om klanten kennis te laten maken met je bedrijf, kan je ervoor kiezen om een bedrijfsvideo te laten maken. Hiermee geef je kort en krachtig weer waar je bedrijf voor staat. Potentiele klanten zien direct wat je te bieden hebt en het geeft een transparant en open gevoel.
Om iedereen, ook ondernemers met een klein budget, kennis te laten maken met videomarketing, hebben wij vier pakketten samengesteld. Allemaal zijn ze in staat je bedrijf in de digitale spotlights te zetten. Het Small pakket is ideaal voor een beginnende ondernemer die zijn diensten wilt tentoonstellen. Een Extra large pakket daarin tegen is juist weer uiterst succesvol voor grotere MKB bedrijven die potentiele klanten in een paar minuten wilt laten kennis maken met het bedrijf. Voor ieder wat wils dus!

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie

Gezien Google de grote speler is in de zoekmarkt, bepaalt zij de regels de zoekmachine optimalisatie. Een van de regels is: hoe meer websites naar jouw website linken, des te interessanter jouw website is. Hiervoor zal jouw website beloond worden en zal deze hoger in de rankings verschijnen. Maar pas op! Het is niet de bedoeling dat er websites met een totaal ander onderwerp naar jouw website gaan linken. Google zal dit zien als een valse link en kan je hiervoor zelfs bestraffen.

Meer informatie

Televisiecommercial

Tegenwoordig vind u het in elk huishouden: een televisie. Dus waarom niet adverteren via dit medium! En nee, het is zeker niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven, ook de MKB’s kunnen met dit medium een hoop bereiken met een relatief laag budget!

Meer informatie

Webdesign

Als full-service marketingbureau bieden wij ook webdesign aan. Alles onder één dak is ons motto, zodat alles zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk blijft voor u. Wij kunnen uw website geheel uniek ontwerpen en omtoveren tot een eenvoudig te onderhouden pagina. Uiteraard zal de website zo gescript worden, dat deze ook zowel mobiel als tablet ook goed te bezoeken zijn.

Meer informatie